ПИТАННЯ: Чи може бути щось більш сильного і величного, жертовного і безкорисного ніж любов мами до своїх дітей?

ВІДПОВІДЬ: Ні, не може бути. Ось тому кожна християнська мати молиться з любов'ю за діточок. Але коли в світі є так багато дітей сиріт, дітей тяжко хворих, бідних, а в твоєї дитини є все, то молитва матері стає дарунком і благословенням для таких діточок. Ось тому християнські матері об'єднуються в молитовні групи під назвою "Матері в молитві", де моляться за своїх дітей і за тих дітей, за яких їм поручають молитися.

ПИТАННЯ: Чи кожна людина може приступити до такої молитви?

ВІДПОВІДЬ: Так, кожна мати, кожний тато і кожен хто навіть не має дітей можуть молитися в таких групах; адже ця молитва не скерована лише на власних дітей, але охоплює дітей цілого світу. Ласкаво просимо.

 

7 липня 2013 року Божого відбулися установчі збори, на яких було засновано молитовний осередок "Матері в молитві" в нашій парохії. Очолити його було запропоновано п. Марії Джулі, а помічницею було запропоновано висунути п. Світлану Гаврилюк.

Рух «Матерів у молитві» був започаткований в Англії 1995 року. Дві бабусі, Вероніка та її братова Сандра, якими Бог провадив, вирішили в особливий спосіб молитися за своїх дітей. Під час молитви вони збагнули, що Ісус хоче, щоб усі матері поручали Йому опікуватися дітьми, щоб усі вони висловили Йому свій материнський біль і своє терпіння, щоб Він дав їм полегшу і пролив Своє щедре благословення на їхніх дітей. Вони почали молитись в той спосіб, який вони відчули, як Боже натхнення. Жінки щиро молилися до Господа, просячи заступництва та Божої підтримки для дітей. Відомо багато чудесних відповідей на молитву. Через деякий час цей рух поширився по цілому світі. Сьогодні він існує у 80 країнах. В Україні перша спільнота виникла у 2000 році при Архікатедральному соборі Святого Юра у Львові з благословення блаженнішого єпископа Любомира Гузара. В Україні існує більше 1000 спільнот. Надзвичайно глибокий зміст має девіз руху Матерів: «Єднаючись у молитві, ми врятуємо наших дітей». Хіба може викликати у когось сумнів той факт, що найбільш дієвою допомогою для дітей у їхньому життєвому шляху є материнська молитва і вимолена Божа ласка та опіка для них?

МАТЕРІ В НАДІЇ

Стримай плач свій,
Витри сльози з очей.
не загине добро, що зробили
Ми для своїх дітей.

"Вони вернуться з тих ворожих земель,
Для вас є надія знову.
Ваші діти прийдуть до ваших осель.
Це я, Господь, вам мовив".                   Єремія 31, 16

"Батьки в молитві": щоденна молитва

Господи Боже наш, ми дякуємо за великий дар батьківства.

Прийми наше розкаяння і даруй нам мир.

Прости всіх і приклич всіх батьків і всіх чоловіків, що потребують Тебе.

Дай нам сил і навчи нас навіть в самі найтяжчі часи вміти любити, розуміти і захищати свої сім'ї.

Звільни нас від усього, що нас віддаляє від Тебе.

Веди нас по життю і надихай нас, щоб ми, як чоловіки, виконали своє призначення в суспільстві, і як батьки, щоб знайшли своє місце в сім'ї, слідуючи прикладу св. Йосифа - обручника Пресвятої Діви Марії.

Всемогучий Боже, захисти всіх дітей і жінок, яких Ти доручив нашій опіці. Охорони їх від усякого зла і спокус ворога.

Небесний Отче, благослови Твоїх Матерів у молитві і Батьків у молитві, Твоїх діточок і усіх, хто прямує до Тебе, щоби Дух Святий перебував з усіма і провадив їх через Господа нашого Ісуса Христа.

Амінь.

МОЛИТОВНИК "Матері в молитві"

Цей молитовник є для приватного вжитку. Він відрізняється від молитовників виданих в Україні тим, що в нім є тільки молитви засновниці Руху, пані Вероніки Вільямс. Щоб відкрити його, треба натиснути тут - МОЛИТОВНИК

ПОСЛАННЯ ВЕРОНІКИ ВІЛЬЯМС

 ESCAPE='HTML'

A message from Veronica

Ми завжди повинні дякувати Богові за дар Святого Духа, який був даний нам, щоб провадити нас, щоб захистити нас і зцілити нас, ми дякуємо Йому теж за всі численні благословення, які були дані нам через «Матерів в молитві».

І, ось, сидячи тут і пишучи цю послання, я усвідомлюю як сильно ми повинні дякувати Господу, особливо за дар віри і за розуміння того, наскільки близько Він є біля нас - знати Його бажання, щоби ми були вільними і щасливими. Без цієї Віри було б дуже важко бути умиротвореним в ці часи, коли існує так багато причин для нас, щоб турбуватися і переживати за наших дітей і онуків. І коли ви будете читати цю газету, я впевнена, що ви також будете дякувати Йому в ваших серцях. Великі Його милості і дивні шляхи Його ......

Але я також свідома, того що ще є тисячі / мільйони матерів, які не пізнали Його і Його цілющу любов і не знають, що він прощає і обновлює кожну мить нашого життя, якщо ми приходимо до Нього в молитві. Як же тяжко таким!

Ми так часто зустрічаємо матерів, які вболівають над своїми дітьми і які не знають де знайти вихід. Є можливість дати їм усвідомити, що Господь зробив для нас через «Матерів в молитві». Я помітила, що вони дуже відкриті, коли я розповідаю їм про чудовий спосіб в який Господь відповів на наші молитви, і як Він дарував зцілення і благословення. Ми чули про багатьох жінок, які через участь у «Матері в молитві» повернулися до своєї віри або відновили втрачений зв’язок з Ісусом.

Може  деякі з нас є занадто сором'язливими, щоб говорити про силу молитви. Особисто я ніколи не була відкиненою, коли я говорила про Господа до будь-кого хто є в потребі  пропонувала помолитися за їх проблеми, або якщо я запрошувала когось прийти на зібрання. Святий Дух дасть нам сміливість промовляти і дасть правильні слова, якщо ми попросимо в Нього!

Так ось, на наших зустрічах давайте помолимося за всіх цих матерів, які ще не знають Господа і попросимо Його утішити їх. Давайте попросимо в Нього натхнення для нас, щоб змогти донести Його світло іншим.

 

І пам'ятайте ............... кому дано багато, від того і вимагатимуть багато...... Луки 12, 48.